Despre Noi

DESPRE NOI –¬†Autorizatii Firme Luminoase

Pentru orice tip de reclama, indiferent ca este vorba despre amplasarea sau modificarea unui panou publicitar, o caseta luminoasa sau neluminoasa, un roof-top, o reclama pentru firma, un totem, un banner, un mesh sau oricare alta reclama publicitara este necesara pentru a fi in legalitate, obtinerea unei autorizatii de construirea de la Primarie sau a unui aviz de amplasament.

In cazul obtinerii unei autorizatii firme luminoase Bucuresti sunt implicate 3 etape si anume:

  • obtinerea certificatului de urbanism;
  • obtinerea avizelor ce sunt solicitate prin certificatul de urbanism (aviz asociat pentru protectia mediului, aviz ENEL, aviz Distrigaz, aviz Ministerul Culturii si Cultelor, Aviz Inspectoratul de Stat in Constructii – ISC, aviz Salubritate, aviz Apa Nova, aviz ADP, aviz PSI,aviz Romtelecom (aviz telefonizare),aviz Radet, avizele Primariilor de sector, avizul proiectantului initial al cladirii, Aviz R.A.T.B., Avizul Ministerului de Interne, Aviz S.R.I., Aviz M.Ap.N, s.a.m.d.);
  • obtinerea autorizatie de construire.

Aceste autorizatii pentru firme luminoase Bucuresti au o valabilitate limitata ce presupune ca inceperea executiei lucrarilor dorite sa fie realizata in maxim 1 an de la eliberarea autorizatiei, cu o posibilitate de prelungire pentru inca 12 luni. Intreaga executie a lucrarilor trebuie sa respecte documentatia tehnica ce este anexa la autorizatia de construire, iar orice fel de modificare care apare ulterior intocmirii proiectului, implica reluarea intregii proceduri de autorizatie de construire. La finalizare lucrarilor care sunt autorizate, conform legii in vigoare, trebuie intocmit un proces-verbal de receptie la Inspectoratul de Stat in Constructii daca este cazul si bineinteles la Primaria eminenta a autorizatiei de construire pe care o doriti.

Datorita faptului ca obtinerea de autorizatii firme luminoase este foarte complexa si presupune pierdere de timp pentru intocmirea proiectului si pentru obtinerea de avize, Cibi Publicom vine in intampinarea dumneavoastra si va pune la dispozitie cunostiinte, experienta, rapiditate, eficienta, profesionalism si se angajeaza contractual sa duca la sfarsit intreaga procedura pentru obtinerea autorizatiei de constructire.

Cibi publicom este o companie de productie publicitara care dispune de specialisti competenti, cu o experienta vasta in domeniu, fiecare client si fiecare proiect fiind tratat individual si cu cea mai mare responsabilitate.

Incepand de la prima faza de obtinerea autorizatiei de construire firme luminoase / neluminoase pana la propunerile grafice, executia firmelor si montarea acestora totul se face in mod direct de compania noastra.

Scopul companiei noastre este acela de a oferi suport profesional tuturor clientilor, de a furniza servicii eficiente, de a creea valoare si putere printr-un parteneriat efectiv, de a fi in topul firmelor din domeniu si de a fi numarul unu in cazul furnizarii de servicii catre toti clientii nostrii.